5 JAAR Inge B by Emma-Bo!

Woehoeeee jaaaaa we zijn jarig!!!
M’n eerste lustrum: al 5 jaar mag ik de Aarkade 5 “mijn schip” noemen!
Met 5 bemanningsleden besturen wij Inge B by Emma-Bo elke dag weer vol passie, creativiteit, liefde en volle overgave.
En dat nu vandaag al 5 jaar!!! Een handvol geluk!
Ik ben vanmorgen verrast met een ‘hand-made badge’ in maritiem thema (omdat we sinds kort aan het water zitten op de Aarkade en ik “The Captain” ben hihihi, zó leuk bedacht!)
En 5 prachtige rozen, voor 5 prachtige jaren Inge B, van Boeketterie Bert de Graaf🌹🌹🌹🌹🌹.
Al 5 jaar houden wij koers dankzij onze lieve trouwe klanten, dus jij: high five, bedankt!!!
We varen dit jaar weer scherp aan de wind in, met allemaal mooie nieuwe plannen, koersen, schatkaarten aan boord en uiteraard houden we je op de hoogte uit welke hoek de wind waait.
Enne wie jarig is trakteert! Dus feest met ons mee en kom tijdens het shoppen een lekker stuk gebak van onze buurtjes Barista Cafe Alphen mee eten.
Ik ben te herkennen aan m’n badge hihi.
See you soon!
Dikke zoen, Emma-Bo

NIEUW: ELKE MAAND EEN NIEUWE WEBSHOP🌸

Het is weer zover!! Het is maart & dat betekent weer een hele nieuwe frisse webshop met twintig snoepjes die we persoonlijk uitkiezen en die je één hele maand online kan shoppen! Gewoon lekker op de bank of vanuit bed, woehoeee zo fijn!

Deze maand staan Fun Spring & Flowers” & extra veel sokken in de spotlights! 🌸🌺🍀🌼🌴🌷 

Kom gauw kijken en maak kennis met ons nieuwe online concept:
& Elke maand een nieuw thema op de webshop.
& Elke maand 20 “kersen” uit de winkel.
& 1 maand online.
& OP=OP

Webshop Inge Beenmode Alphen aan den Rijn

Wij wensen je heel veel shop plezier!!

💋 Emma-Bo & team Inge B!

 

NIEUW: ELKE MAAND EEN NIEUWE WEBSHOP❤

De sneak peek van deze week met ‘zacht & hartig snoepgoed’ had alles te maken met onze vernieuwde webshop!!
Deze maand draait uiteraard om de Liefde🌹.

Onze webshop is alweer bijna 1 jaar in de lucht en na veel denken, ervaringen & ideeën opdoen is het toch een kwestie van: GEWOON DOEN! 
Dus vandaar dat ik & m’n Superteam deze week de bezem door de webshop hebben gehaald en een nieuw concept zijn begonnen;

& Elke maand een nieuw thema op de webshop.
& Elke maand 20 “kersen” uit de winkel.
& 1 maand online.
& OP=OP

Nemen jullie ook een kijkje?
Wij zijn namelijk super benieuwd wat jullie er van vinden!

www.ingebeenmode.nl

💋Emma-Bo & team Inge B!

WE’RE OPEN THIS MONDAY! Maandag extra open voor jou nieuwe feest outfit en cadeaus in beenmode en ondermode voor de feestdagen

 

Uhh yesss… But anyway; WE’RE OPEN TODAY!!!
Gister een inspirerende dag gehad in de winkel (we waren onverwachts toch open & druk met glitters, glitterbenen, feestdagen etc. Zie vorige post.) & vandaar dat we besloten vandaag ook extra (buiten onze reguliere openingstijden) open te gaan! ‪#feest‬!!

Vanaf 12.00uur staat de deur voor je open en assisteren Karin & ik je graag met bijvoorbeeld;
Sinterklaas inkopen, cadeaus uitzoeken voor een geliefde, je nieuwe jurkjes waar een mooie panty bij moet, de juiste sokken bij je schoen en maken we gezellig een praatje & soms ook dansje hihi.

Happy Monday allemaal!

Emma-Bo

AFSCHEID VAN ONZE ILSE!

Vandaag een ”Throwback Thursday” naar vorige week, de laatste werkdag van onze lieve collega Ilse.

Vanaf 2013 is ze bij ons binnen gelopen en hebben we iedere dag met veel plezier samengewerkt. Iedere dag opnieuw stond je met een glimlach klaar & waren de klanten altijd blij om jou weer te zien.

Nu, twee jaar later, maak jij een carrière switch en moest je ons helaas verlaten. Jouw afscheid moest natuurlijk wel met een knaller & veel gezelligheid worden afgesloten bij één van onze partners, de Wijnbar&Zo!

Namens al je collega’s willen we je bedanken voor de leuke tijd. Het was geweldig!! Wij wensen je heel veel succes & al het goeds voor de toekomst.

Veel liefs,

Ada, Karin, Simone & Emma

Untitled-2

HAPPY CUSTOMERS! 

Nieuw in ons assortiment: “de marshmallow bh” van Spanx! We hebben er lang op gewacht, maar eindelijk kon de bh geleverd worden voor onze klant.

Zij berichtte ons op Facebook:
”Prachtige bh’s gekocht. De Spanx bh is de moeite van het wachten waard. Bedankt Emma!” – Marjolein

Marjolein was tijdens het passen in de winkel ZO enthousiast, dat ze voorstelde dat wij de bh ook even aan zouden passen. Dus wij zijn uiteraard gelijk het pashokje ingedoken!

Onze ervaring: de bh is inderdaad super zacht en je krijgt er een prachtige grote boezem van! Het voelt aan als een marshmallow om je heen, alsof je niets aan hebt. Zo lekker, bijna ”om op te eten” ;)! We zitten met smart op de rest van deze serie te wachten. Jullie horen het zeker zodra deze binnen zijn!!

Ook zijn er afgelopen week weer twee hele leuke online bestellingen verstuurd, waaronder het eerste pakket naar een heer! Van elk pakket maken we een feestje, met steeds een ‘persoonlijke’, passende quote & een kleinigheidje.

Wil je ook zo’n leuk pakket ontvangen? Neem dan snel een kijkje in onze webshop! 

 

REMINDER: MEY MAAND! 

WEBSHOP ONLINE!

De webshop staat al even online. We hebben er eigenlijk nog niet echt aandacht aan besteed, maar we krijgen al wel hele leuke bestellingen binnen!

We maken van ieder pakket een feestje met een leuke, persoonlijke quote & kleinigheidje.

De webshop wordt wekelijks aangevuld met nieuwe producten uit de winkel. Dus: heb je been- of ondermode nodig & heb je geen zin om de deur uit te gaan? Neem op je gemak een kijkje in onze nieuwe webshop!