BLOG 1: SUMMER LEGS!

Eindelijk is het zo ver, de zomer is er! Met de stijgende temperaturen van komende week – hittegolf here we come! – is het de hoogste tijd om de zomerpanty’s uit de kast te halen.

Wij hebben drie soorten zomerpanty’s in ons assortiment. Graag geven we jullie meer informatie over deze panty’s, zodat jullie precies weten welke voor jullie de perfecte match is. Voor net dat extra kleurtje op de benen & een klein glansje die de benen laten stralen!

We beginnen met onze topper A-klasse:
Falke Shelina 12  €12,00
De ultra-transparante panty van Falke geeft een natuurlijke bruine tint aan je benen. De lichte glans geeft je benen een elegante en natuurlijke look. De 12 denier panty is zo dun, je ziet bijna niet dat je er een aan hebt. De panty heeft een comfortabele boord in de taille en heeft in de hiel en tenen een zachte naad, waardoor de panty mooi doorloopt. Deze zomerpanty kan dus mooi in een open schoentje gedragen worden.

De Shelina 12 panty* is verkrijgbaar in de kleuren sun new, brasil new en black. Het materiaal van deze panty bestaat uit 60% polyamide en 40% polyurethaan. Falke valt goed op maat en heeft meerdere tussenmaten verkrijgbaar, namelijk: 36-38 (S), 38-40 (S/M), 40-42 (M), 42-44 (M/L), 44-46 (L) en 48-50 (XL).

*De zomerpanty van Falke is ook als kous verkrijgbaar in de kleuren sun new, brasil new en champagne.
PS: wist je dat onze Hare Majesteit Koningin Máxima deze panty’s ook draagt?! Altijd, zelfs met 40 graden in Curaçao.

Naast de Duitse Falke zomerkousen hebben we ook de Italiaanse variant in ons assortiment:
Oroblu Suntime – €10,95
De Suntime van Oroblu is een comfortabele 12 denier panty die zeer luchtig en verkoelend is om te dragen. De panty geeft een natuurlijk, zongebruind effect op de benen. Door het onzichtbare teengedeelte is het mogelijk om deze panty in een open schoen te dragen. Sinds kort is de Suntime ook verkrijgbaar als stay-up kous.

De Suntime is verkrijgbaar in twee kleuren: sun en doré. De Suntime van Oroblu is gemaakt van 61% polyamide en 39% polyurethaan. Oroblu valt iets kleiner, maar moet zeker niet te groot gekocht worden, anders krijg je ribbeltjes rond de enkel. Oroblu is verkrijgbaar in de maten 38-40 (S), 40-42 (M), 42-44 (L) en 44-46 (XL).

Last but not least:
Kunert Fresh up 10 – €10,00
Deze zeer dunne, 12 denier, zomerpanty is verfrissend voor de benen en neutraliseert geuren. De panty is mat transparant en de teen heeft een zachte, platte naad. Wil je deze panty graag dragen in open schoenen? De Fresh up 10 is ook verkrijgbaar zonder teenstukje! Ideaal!

De Fresh up 10 van Kunert is verkrijgbaar in twee kleuren: cashmere en candy. De panty is gemaakt van 85% polyamide en 15% elasthan. De panty’s van Kunert vallen goed op maat. Ook bij Kunert worden de maten 38-40 (S), 40-42 (M), 42-44 (L) en 44-46 (XL) gehanteerd.

Aangezien er ruime keuze is in de zomerpanty’s, adviseren wij u graag in de winkel. Zowel in de juiste kleur als de juiste maat. Kom gezellig bij ons shoppen op de Aarkade 5 te Alphen aan den Rijn of bestel online in onze webshop!

XO
De dames van Inge been- & ondermode