Algemene voorwaarden – Inge B by Emma-Bo

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die wij met u sluiten. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons te zoeken via info@ingebeenmode.nl of telefonisch via 0172-475 742. Wij hebben het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. U stemt ermee in dat steeds de laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn.

Artikel 1 – Producten
Wij verkopen been- en ondermode en alles wat daar mee te maken heeft.

Artikel 2 – Betalingen
De (totale) prijs van de producten staat in onze webshop aangegeven. U kunt in onze webshop betalen met iDEAL. De verzendkosten à € 4,95 komen voor uw rekening.

Artikel 3 – Leveringen
Wij leveren uw product af op het adres dat u bij de bestelling hebt opgegeven. U kunt het adres niet meer wijzigen nadat u de bestelling heeft geplaatst. De distributie wordt verzorgt door PostNL. Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk op te sturen. Als de bestelling enigszins vertraagd is, stellen wij u hiervan per e-mail op de hoogte. We garanderen dat u de bestelling uiterlijk 30 dagen na bevestiging zal ontvangen. Lukt dit onverhoopt niet, dan kunt u ons verzoeken om (a) het bedrag dat u voor het product betaald hebt meteen terug te storten of (b) een vervangend product (van gelijke waarde) te sturen.

Artikel 4 – Retour
Is het product toch niet helemaal naar uw wens? Neem dan binnen 14 dagen contact met ons op via info@ingebeenmode.nl of bel ons in de winkel op 0172-475 742. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Als wij het product in goede orde hebben ontvangen storten wij binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug.

Tijdens de bedenktermijn (van 14 dagen) dient u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te bepalen of u het product wilt houden. In verband met de hygiëne kan de beenmode (sokken, sneakersokken, voetjes, kniekousen, panty’s, stay-ups en maillots) na het passen niet geruild of retour gezonden worden.

Artikel 5 – Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door een productiefout. Dit beoordelen wij na ontvangst van de retourzending. Uw recht op schadevergoeding zal in het geval van een productiefout in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en betaalde product.

Artikel 6 – Intellectuele eigendomsrechten
Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze teksten, foto’s, beelden en andere materialen, zijn ons eigendom (of hebben wij in beheer met toestemming van de rechthebbende). Uw gebruik mag hier geen inbreuk op maken.

Artikel 7 – Klachtenregeling
Als u een klacht heeft over de uitvoering van de overeenkomst, horen wij dat graag. Stuur uw klacht dan zo snel mogelijk (en zo volledig mogelijk omschreven) naar info@ingebeenmode.nl. Hierna nemen wij persoonlijk contact met u op. Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk afhandelen, uiterlijk binnen 14 dagen nadat we uw klacht hebben ontvangen. Als het langer duurt om de klacht af te wikkelen, ontvangt u binnen maximaal 7 dagen een bevestiging van uw klacht en laten we weten wanneer we een inhoudelijk antwoord verwachten. Als we de klacht niet onderling kunnen oplossen, ontstaat er een geschil dat valt onder de geschillenregeling.

Artikel 8 – Geschillenregeling
Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met u sluiten is het Nederlands recht van toepassing. In het geval van een geschil is de rechter te Amsterdam bevoegd.